На Тернопіллі голова ОДА Володимир Труш закликав дотримуватися карантину під час травневих вихідних

На Тернопіллі голова ОДА Володимир Труш закликав дотримуватися карантину під час травневих вихідних

01.05.20 11:50 0 455
Залишатися вдома під час травневих вихідних та дотримуватися карантину закликав мешканців Тернопільщини голова обласної державної адміністрації Володимир Труш під час брифінгу.

«До 11 травня в Україні діє карантин, його ніхто не скасовував. Я вкотре звертаюся до мешканців області з проханням залишатися вдома. Адже ситуація, яка зараз є області, - наслідок того, що люди в деяких районах порушували карантинні обмеження на Вербну неділю чи Великдень. З цього часу пройшло 10 днів, і ми маємо наслідок - 71 інфікований COVID-19 за добу. Дотримання карантинних обмежень на цих вихідних – єдиний метод, який допоможе стабілізувати ситуацію», - наголосив Володимир Труш.

Голова ОДА зазначив, що якщо не прислухаємося, матимемо загострення ситуації з коронавірусом. І тоді не допоможуть ні найсучасніші апарати ШВЛ, ні захисні костюми, ні засоби індивідуального захисту.

«Будьмо відповідальними. Давайте пересилимо себе, і ми будемо здоровіші. Дотримуймося карантинних обмежень заради свого здоров'я та безпеки близьких людей», - констатував Володимир Труш.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ