Ти не Один: Падалко,Горбунов,Комаров,Таран прокоментували благодійний марафон та пояснили його мету

Ти не Один: Падалко,Горбунов,Комаров,Таран прокоментували благодійний марафон та пояснили його мету

01.05.20 12:56 0 2011

Шість днів музичної підтримки - заради медиків, які рятують здоров’я хворих на COVID-19.  3 травня в ефірі телеканалу 1+1 о 21:00 розпочнеться музичний марафон Ти не Один.  Усією країною будемо надсилати кошти на костюми, респіратори, рукавички для лікарів, які сьогодні на передовій мужньо долають вірус.

Супертехнологічний фінал ювілейного сезону «Голосу країни», який відбувся 26 квітня, став благодійним – усі вилучені кошти від голосування та продажу реклами під час випуску стали першим внеском у марафон «Ти не один» та підуть на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих на COVID-19. Під час прямого ефіру було зібрано 627 407 гривень!  Запрошуємо долучатися всіх і зробити наступні донати. Онлайн збір вже відкрито за посиланням https://ubb.org.ua/uk/project/6050/. Додавайте ваші внески, кожна гривня важлива! Усі кошти надійдуть Українській біржі благодійності, яка спільно з громадською платформою РазомUA та за рекомендаціями МОЗ організують придбання і розподіл спецодягу, обладнання та засобів захисту для лікарів. Близько 600 волонтерів долучено до цієї роботи.

Серед ведучих марафону –  ведучі ТСН - Лідія Таран та Марічка Падалко, четвірка ведучих Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, а також ведучі Голос країни - Юрій Горбунов і Катерина Осадча та  мандрівник Дмитро Комаров.

Марафон триватиме у форматі онлайн-концертів із зірками українського шоу-бізнесу – Тіна Кароль, MONATIK, NК, Оля Полякова, Анна Буткевич, Сергій Бабкін, Джамала, ALYONA ALYONA , Наталя Могилевська, гурт KAZKA, The HARDKIS, Время и Стекло, MOZGI, Друга Ріка, «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», LAUD, Ніна та Тоня Матвієнко, TAYANA,  Леся Нікітюк, Макс Барських, Jerry Heil, Michelle Andrade, які зараз також залишаються на самоізоляції, у форматі онлайн концерту співатимуть зі своїх домівок.

Марафон завершиться 8 травня у Сніданку з 1+1. До того часу українці можуть надсилати смс зі словами підтримки на номер 88001, вартість благодійного повідомлення 20 грн. Чим більше повідомлень, тим більше підтримки!

Ведучі телеканалу 1+1 прокоментували, у чому головна ідея марафону:

Лікарі на передовій, адже виконуючи свій професійний обов’язок, постійно наражаються підхопити коронавірус. Кожен четвертий хворий на COVID-19 в Україні – медик. Це означає, що засобів захисту не вистачає. Тільки уявіть, якщо ситуація не зміниться, нікому буде лікувати людей. І нікому буде лікувати медиків. Це замкнене коло. Тому вже просто зараз кожен може зайти на сайт Української Біржі Благодійності, на сторінку нашого марафону, і зробити свій внесок. Ту суму, яку забажає. У цій ситуації одна перерахована гривня може врятувати життя

, - коментує ведуча ТСН, куратор проєкту "Здійсни мрію" Лідія Таран.

Головна ідея марафону - це допомога лікарям. Лікарі працюють 24/7. Ми хочемо допомогти їм безпосередньо, тим, що зберемо кошти на захист їх здоров’я. Це не означає, що ми маємо останнє віддавати. Одна гривня теж є знаком уваги і дуже вагомою. Порахуйте скільки людей в Україні живе, скільки глядачів каналу 1+1, як мінімум. І це вже буде значима сума і наше з вами реальне дякую

, - прокоментував ведучий Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв.

Разом ми – сила. Зараз такий час, коли особливо важливо допомагати лікарям. Все життя вони рятували нас. Тепер настав час протягнути руку допомоги і допомогти їм найнеобхіднішим. Щоб нам можна було швидше вийти з пандемії і карантину та повернутися до нормального життя. Велике дякую всім, хто бере участь в благодійному марафоні

, - розповів мандрівник Дмитро Комаров.

Колега Таран по ТСН Марічка Падалко теж прокоментувала проведення музичного марафону:

Ідея марафону показати, що карантин обмежує людей в живому спілкуванні, але сприяє більш глобальному спілкуванню, коли люди перебуваючи в різних куточках України і світу можуть об'єднатися. Бути разом як ніколи. А особливо, якщо для цього є благородна мета, яка нас зблизила сьогодні – це збирання коштів для медичних працівників. Ти не один на карантині, і ми всі об’єднуємось, щоб допомогти тим, хто рятує і допомагає нам. Наша амбітна мета - це зібрати один мільйон гривень.

Ведучий Голос країни Юрій Горбунов порівняв медиків, які зараз борються COVID-19 з військовими на фронті:

Насправді, відбулась переоцінка цінностей. Зараз підтримка медиків є такою ж важливою, як підтримка військових на фронті. Сьогодні такі речі, як обладнання, засоби захисту, і, навіть, підвищення зарплатні - це те, що необхідно медикам, і те, що необхідно аби врятувати життя всієї країни. А, якщо казати глобально, то цілої нашої планети. Хочу додати, що наш телеканал вже зробив перший внесок – 627 407 гривень. Ці кошти ми зібрали під час суперфіналу ювілейного благодійного сезону «Голосу країни», завдяки голосуванню та продажу від реклами.

За даними МОЗ, кількість випадків захворювань на COVID-19 серед українських лікарів постійно зростає. Кожен четвертий діагностований хворий – це медик. Тому на телекан

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Помер князь і великий ...
Наступна новина: Долар офіційно коштує менш ...

КОМЕНТАРІ