Як не прогадати з вибором крісла качалки? Чи справді воно потрібне?

Як не прогадати з вибором крісла качалки? Чи справді воно потрібне?

01.05.20 14:58 0 5165

Умеблювання та дизайн дитячої кімнати вимагає велику кількість коштів, і, швидше за все, ви, мабуть, трохи вагаєтесь чи потрібно витрачати додаткові гроші на крісло качалку. Але повірте, є вагомі причини для того, щоб вибрати таку гойдалку для дитячої кімнати. Це не тільки зручно для качання дитини, щоб вона заснула, але й рух також може допомогти скоротити “фестиваль крику” на години щовечора. Крісло качалка для немовлят практичне та ефективне, це один з найважливіших елементів добре спланованої дитячої кімнати. В цій статті намагатимемось підтвердити необхідність качалки в повсякденному житті.

То навіщо потрібне крісло качалка в дитячій?

Будьте впевнені, ваша новонароджена дитина буде прокидатися кожні кілька годин протягом ночі в перші два місяці. Ви будете вставати до немовляти декілька разів за ніч, щоб нагодувати або заспокоїти. Після довгого і виснажливого дня гарне, зручне крісло-гойдалка буде найяскравішою ідеєю у світі. Більшість дітей люблять гойдання, так як воно заспокійливе та сприятливе для сну.

Особливості крісла-качалки

Ви будете користуватися цим предметом меблів досить активно і регулярно протягом тривалого часу, тому є деякі особливості, про які слід пам’ятати.

  • Швидкість і рух. Більшість гойдалок хитаються вперед назад, але деякі версії пропонують гойдання в бік. Деякі новітні види крісел-качалок забезпечують кругові ходи. Швидкість можна регулювати (запускайте з найменшої швидкості та змінюйте її відповідно до уподобань вашої дитини).
  • Довговічність. Переконайтесь, що гойдалка має міцну і добре побудовану раму;
  • Знімні чохли. Крісло має мати знімну або легку в очищенні обивку;
  • Спеціальний механізм, який дозволить одним рухом скласти і розкласти гойдалку та обмежувач від випадкового складання;
  • Ремені безпеки, щоб малюк не міг травмуватися;
  • Регулювання спинки, для найкращого положення.

Дослідження показують, що гойдання нагадує дітям час в утробі матері. Більшість молодих батьків повторюють цей рух, заколисуючи новонародженого на руках. Звичайно, ви відчуваєте сильну виснаженість від годинного погойдування. Але багато дітей просто не спатимуть без цього. Ось чому дитячі крісла качалки чудово підходять для перерви втомлених рук.

Важливо:

Переконайтесь, що крісло-качалка зібране належним чином і не перекинеться. Завжди наглядайте за дитиною на гойдалці і пристібайте ремені безпеки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Таджикистан офіційно ...
Наступна новина: ФРС США повідомить про ...

КОМЕНТАРІ