Вікна Rehau для дому та офису

Вікна Rehau для дому та офису

01.05.20 18:05 0 5066

Металопластикові вікна Rehau, представлені в інтернет-магазині https://viknarehau.xyz/, є лідером в категорії найбільш популярних вікон в Тернополі. Протягом довгих десятиліть продукція цієї компанії заслужено входить до переліку технологій, здатних змінювати світ на краще. Індивідуальні рішення створюються з урахуванням актуальних технологічних, культурних та екологічних повісток.

Новий погляд на свій будинок і на світ

Компанія Rehau займається розвитком своїх компетенцій в області кольорових рішень. Незалежно від вибору клієнта, плівки, які будуть застосовуватися для каширування продукції, виключно німецького виробництва і проходять жорсткі випробування при значних навантаженнях. Продукт, пропонований для придбання, відповідає вимогам найвищих галузевих стандартів. Додатково надається повна гарантія виробника. Здійснити перевірку заводського каширування можна за маркуванням на профілі.

Процес виробництва заснований на використанні заспокійливих відтінків дерева. Багата гама кольорів і відтінків включає всі теплі тони - від шоколадного до золотого горіха. Природний, екологічно чистий матеріал створює атмосферу спокою та умиротворення в будинку. Вікна з цього матеріалу внесуть додаткову нотку комфорту та затишку в рідні стіни. У каталозі можна знайти цікаві варіанти, що імітують різні породи дерева. У числі найбільш затребуваних пропозицій - кольору відтінку Шеффілд, що представляють собою відтінки вибіленого зістареного дерева.

Огляд аксесуарів

Правильно підібрані аксесуари до вікон - це акценти, завершальні основну думку в тому чи іншому ключі. Цікавий та різноманітний список пристроїв розрахований на найвимогливіших покупців. Тут можна знайти:

  • віконні ручки;
  • ущільнення;
  • набір по догляду за вікнами;
  • монтажну піну;
  • декоративну огорожу;
  • вікна в кольорі;
  • вентиляційні клапани;
  • захисну огорожу на вікна.

Сучасна конструкція ПВХ-вікна об'єднує широкий ряд інженерних розробок і представляє собою комплекс, невід'ємний елемент якої - віконна ручка. Правильно підібрана ручка REHAU з особливим механізмом, блокуючим при спробі впливу зовні, захистить житло від несанкціонованого проникнення через вікно. До уваги покупців надається «дитяча» модель, розроблена в зв'язку з посилений вимогами до дитячої безпеки.

Ущільнення Rehau - це інноваційне стільникове рішення, що складається з незліченних замкнутих порожнин, що забезпечують вищу ступінь теплоізоляції.

Віконні профілі Рехау, що відрізняються гладкою поверхнею з низькою пористістю, не повинні оброблятися агресивними хлоромісткими засобами. Спеціальний набір по догляду, пропонований для придбання, складається з трьох засобів для швидкого догляду за всіма елементами вікна.

Монтажна піна від виробника представлена двома різновидами, відмінно працюють в відповідний сезон:

  1. літній;
  2. зимовий.

Декоративна огорожа дозволяє забезпечити безпеку вікон, що починаються від рівня підлоги. Пропоновані компанією Рехау варіанти відмінно вписуються як в житлові, так і в офісні приміщення.

Вентиляційні клапани допомагають захищати житло від вогкості та цвілі, вуличного шуму й алергенів, грабіжників.

Про нюанси процедури виміру

На сторінках сайту можна отримати загальну інформацію про параметри продукції:

  • системна глибина - 60 мм;
  • число камер - 3;
  • коефіцієнт опору теплопередачі - 0,7кв.мС / Вт.

Щоб залишити заявку на безкоштовний вимір, потрібно вказати своє ім'я та контактні дані. Спеціаліст, що виїжджає за вказаною адресою, виробляє завмер і підбір ідеальної конфігурації вікна. Він же займається розрахунком вартості нових вікон. Наступний крок - укладення договору на придбання товару. І нарешті, останній та найважливіший етап - демонтаж старих вікон і установка нової конструкції.

Красиві та зручні вікна - від мансарди до котеджу

Ще на етапі проектування заміського будинку потрібно враховувати розташування будівлі по сторонах світу. Південна сторона найбільше підходить для дитячої кімнати або веранди. В цьому випадку рекомендується встановити великі вікна, оснащені багатофункціональними склопакетами.

Вибір віконної системи залежить від двох основних чинників:

  1. регіону;
  2. тривалості проживання - сезонного або цілорічного.

Пластикові мансардні вікна розроблені як оптимальне рішення для плоских дахів і скатних покрівель. Звичайне вертикальне скління в цьому випадку прийнятно тільки для установки з боку фронтонів. Вікна, монтовані в схилі даху, забезпечують необхідний рівень інсоляції і вносять нотку «життя» в бічні фасади будинку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Современные окна Rehau для ...
Наступна новина: Защита от солнца - жалюзи и ...

КОМЕНТАРІ