Смерть британського прем’єра була можливою – інтерв’ю Джонсона The Sun

Смерть британського прем’єра була можливою – інтерв’ю Джонсона The Sun

04.05.20 14:09 0 628
Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, який перехворів на коронавірусну інфекцію і недавно повернувся до роботи, в інтерв'ю виданню The Sun розповів подробиці про перебіг хвороби і підтвердив, що лікарі побоювалися летального результату.

За словами Джонсона, коли стан його здоров'я погіршився, його оточенню довелося готувати плани на випадок, як він висловився, «сценарію, подібного до «Смерті Сталіна» (сатиричний фільм режисера Армандо Януччі про смерть радянського вождя. Лікарі, як сказав британський прем'єр, готувалися до найгіршого, обговорювалася можливість підключення Джонсона до апарату штучної вентиляції легенів, і в якийсь момент, за словами політика, ймовірність цього становила 50%.

Джонсон розповів, що з перебігом хвороби все більше втрачав надію: «Я не розумів, чому мені не стає краще». Зрештою, Джонсон був госпіталізований. «Мені на обличчя надягли кисневу маску і почали подавати мені багато літрів кисню». Серйозність ситуації він усвідомив, коли його підключили до моніторів, і вони показали, що його стан, як і раніше, погіршується. Тоді прем'єра перевели у відділення інтенсивної терапії. «Весь цей час я думав про те, чи вдасться мені вибратися. Я усвідомив, що від коронавирусной інфекції немає ліків», – вказав прем'єр. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Британський прем'єр одужав після COVID-19 і повернувся до роботи

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Мукачеві вирішили ...
Наступна новина: Основные преимущества ...

КОМЕНТАРІ