Залишайся вдома #ЗіМною: Телезірки Горбунов,Комаров,Вітвіцька,Попов,Хамайко,Падалко,блогери та співаки знялися у ролику для YouTube

Залишайся вдома #ЗіМною: Телезірки Горбунов,Комаров,Вітвіцька,Попов,Хамайко,Падалко,блогери та співаки знялися у ролику для YouTube

05.05.20 18:00 0 3387

YouTube запросив популярних телеведучих, артистів шоу-бізнесу та блогерів України зі своїх осель записати відеозвернення, в якому дати поради як провести час на карантині. Це стає актуальним до травневих свят, коли ще будуть діяти обмеження. Ролик українською мовою стартував на офіційному каналі YouTube, де налічується 30,1 млн підписників і є наразі доступний у спеціальному плей листі.

Акція є українським продовженням світової соціальної кампанії відеосервісу - #StayHome #WithMe У ролику Залишайся вдома #ЗіМною на Youtube свої поради розповідають популярні телезірки 1+1 Юрій Горбунов, Дмитро Комаров, Олександр Попов, Валентина Хамайко, Марічка Падалко. Соломія Вітвіцька. Приєдналися Тіна Кароль, співачка гурту THE HARDKISS Юлія Саніна, фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук, популярний блогер Данкар, фешн-блогер Діана Глостер, ютубер AuRuM, б’юті-блогер Маша Тимошенко, ведуча каналу в Youtube Раміна та багато інших популярних героїв Інтернет і ТБ. Всього понад 40 учасників.

Телеведучий ранкового шоу Сніданок.Вихідний Олександр Попов, жонглюючи апельсинами, закликає проводити час весело, а його телепара і мама чотирьох дітей Валентина Хамайко на час карантину радить повторити шкільну програму, пізнавально розважитися з дітьми і потренувати мозок.

Під час карантину особисто я повторила всі дроби з програми математики свого сина Михайла, а Мирослава зі мною разом навчилась гарно читати

, - розповідає Валентина.

Юра Горбунов зіграв на гітарі спеціально для відео і заспівав “Я залишаюся вдома”. Цей епізод став яскравим фіналом ролика.
 
Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька нагадує всім, що карантин - це чудова нагода приготувати смачну страву, на яку раніше завжди не вистачало часу. Ведучий Світ навиворіт Дмитро Комаров наголошує на тому, що тепер у всіх нас є час на ті справи, які ми постійно відкладаємо у далеку шухляду, наприклад - перебрати старі фотоархіви. Їх телеколега Марічка Падалко закликає всіх залишатися вдома і частіше проводити час з домашніми тваринами, у кого вони є.

YouTube-блогер AuRuM наголошує на тому, що в цей нелегкий для всіх час варто залишатися вдома, щоб якнайшвидше перемогти коронавірус. А блогер Данкар в самоізоляції відчув себе супергероєм.

Ми зможемо врятувати людські життя, просто сидячи вдома… Мій супергеройський момент настав. Я готувався до цього все життя!

, - коментує Данкар.

Українська зірка Тіна Кароль, яка разом зі своїм сином Веніаміном пропонують читати книжки разом. А Юля Саніна розповіла, що вдома можна займатися багато чим цікавим, наприклад, музикою та показала, як вона зі своїм чоловіком Валерієм працюють над новою піснею.

Удома #ЗіМною – це перший український плейлист, в якому зібрана підбірка відео з корисним освітнім контентом: спортзал, кулінарія, музика, мода, стиль. Плейлист постійно оновлюється.

Залишатися вдома - це подарунок для лікарів!

За даними МОЗ, кожен п’ятий хворий на COVID 19 в Україні – це медик.


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Работа в Европе вместе с ...
Наступна новина: #Лікарютинеодин Руслан ...

КОМЕНТАРІ