Потребуючі тернополяни отримають продуктові набори напередодні Дня матері

Потребуючі тернополяни отримають продуктові набори напередодні Дня матері

08.05.20 10:38 0 886
Незважаючи на часткове послаблення карантину, благодійний проект «Місто турботи» продовжує свою роботу.

Днями працівники Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) підготували та доставили ще 200 продуктових наборів для одиноких громадян, людей з інвалідністю, багатодітних та малозабезпечених жителів Тернопільської громади.

Цього тижня стартував новий збір продуктів, які будуть розфасовані і доставлені багатодітним матерям, сім’ям загиблих учасників АТО та іншим соціально вразливим категоріям населення з нагоди Дня матері.

з числа працівників територіального центру створено 4 мобільні групи, які, використовуючи власні автомобілі, здійснюють адресну доставку продуктових наборів.

Запрошуємо також усіх охочих долучитися до благодійної допомоги.

Продукти для потребуючих можна залишити у Логістичному центрі, що в Палаці Кіно (вул. І. Франка, 8), а тих тернополян, які мають можливість допомогти з розвезенням продуктових наборів, просимо телефонувати за номером тел.: 097-909-74-80.

Загалом від початку карантину близько 1700 одиноких, одинокопроживаючих громадян, малозабезпечених, багатодітних сімей отримали продуктові набори. До цього списку увійшли і усі ті тернополяни, котрі через карантинні обмеження не мають можливості придбати продукти харчування та потребують допомоги у цей нелегкий час.

Конт. телефони: (0352) 22-02-62, 067 530 5940.

Щиро вдячні усім благодійникам та спонсорам за співпрацю.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На міжбанку стрімко ...

КОМЕНТАРІ