У поліції попередили: штраф і адмінарешт за використання «георгіївської стрічки» є чинними

У поліції попередили: штраф і адмінарешт за використання «георгіївської стрічки» є чинними

08.05.20 13:11 0 1258
Використання будь-якої символіки тоталітарних режимів передбачає адміністративну або кримінальну відповідальність, попередив перед Днем пам'яті та примирення і Днем перемоги у Другій світовій війні начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

«Щоби не створювати конфліктних ситуацій з поліцією і не провокувати інших громадян, закликаємо учасників акції не використовувати заборонену символіку. Будь-яке правопорушення буде негайно припинятися, а діям порушників – надаватимуть правову оцінку», – сказав Крищенко.

Він додав, що поліція Києва продовжить 9 травня контролювати виконання карантинних вимог і посилить охорону правопорядку цього дня у місті.

9 травня, за словами Крищенка, в Києві заплановане проведення акції у Парку Вічної Слави. Через це розпочав роботу ситуаційний центр, до складу якого увійшли поліцейські та представники інших служб.

Раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль запевняв, що цьогоріч масових заходів 8-9 травня не буде через пандемію коронавірусу. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: 56% українців вважають СРСР відповідальним за початок Другої світової війни разом із Німеччиною – опитування

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Контроль за дотриманням ...
Наступна новина: На Тернопіллі допомогу на ...

КОМЕНТАРІ