Представники великого бізнесу передали лікарням Тернопільщини благодійну допомогу

Представники великого бізнесу передали лікарням Тернопільщини благодійну допомогу

09.05.20 11:31 0 717
Велику партію засобів індивідуального захисту отримали заклади охорони здоров'я Тернопільської області від представника мережі торговельних центрів.

Допомога містить 90 тисяч медичних масок, 2750 комбінезонів біологічного захисту багаторазового використання і 1000 медичних захисних окулярів.

За словами начальника управління охорони здоров'я ОДА Володимира Богайчука, облдержадміністрація постійно координує взаємодію лікарень та приватного бізнесу для визначення нагальних потреб й надання допомоги.

Благодійники наголосили, що їхня компанія розробила програму захисту медичних працівників, які мають безпосередній контакт з хворими.

«У світлі останніх тривожних подій, коли почастішали захворювання серед медиків, ми провівши консультації з МОЗ, отримали чіткі рекомендації щодо першочергового забезпечення лікарів саме засобами індивідуального захисту. У межах цієї програми, компанія доставила в Україну гуманітарний вантаж: 2 млн масок, 70 тис. захисних комбінезонів та 30 тис. захисних окулярів. Засоби захисту передаються в усі обласні центри країни», — зазначив генеральний директор компанії ТОВ «Епіцентр К» Петро Михайлишин.

До слова, великий бізнес не вперше допомагає Тернопільщині у боротьбі з коронавірусом, відгукнувшись на ініціативу Президента України Володимира Зеленського.

«Хочу подякувати великому бізнесу за допомогу нашим медичним працівникам, які перебувають на передовій боротьби з коронавірусом. Важливо, що саме у період пандемії ми отримали доволі велику партію сертифікованих медичних засобів індивідуального захисту. Вони будуть скеровані у заклади охорони здоров'я області, у яких лікуються хворі на COVID-19», — зазначив начальник управління охорони здоров'я облдержадміністрації Володимир Богайчук.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: США: ще один підлеглий ...
Наступна новина: У Хорватії подав у ...

КОМЕНТАРІ