США: ще один підлеглий Пенса захворів на COVID-19

США: ще один підлеглий Пенса захворів на COVID-19

09.05.20 11:22 0 663
У працівника офісу віцепрезидента Сполучених Штатів Майка Пенса виявили коронавірус. Цю інформацію Білий дім підтвердив 8 травня, проте не повідомив деталей.

Відомо, що це другий випадок зараження серед підлеглих Пенса з березня. Деякі працівники Білого дому почали носити захисні маски.

Напередодні стало відомо, що коронавірусну хворобу виявили в особистого помічника президента США Дональда Трампа. Зараз президента та віцепрезидента тестують на наявність коронавірусу щоденно, хоча раніше такі тестування відбувалися кожен тиждень.

Минулого місяця Центр з контролю за запобігання хворобам США рекомендував громадянам носити маски під час зустрічей з іншими людьми, щоб допомогти сповільнити поширення коронавірусу.

Читайте також: Рівень безробіття в США сягнув максимуму з часів Великої депресії через карантинні обмеження?

Однак Пенс та Трамп уникали носіння засобів захисту, з'являючись на публіці. Зокрема віцепрезидента критикували за те, що 29 квітня він відвідав лікарню і був при цьому без маски.

Новина про захворювання працівника офісу Пенса затримала поїздку віцепрезидента до Айови 8 травня. Там він планує зустрітися з представниками духовенства, щоб обговорити умови «відповідальних» масових заходів.

Наразі відомо про 1,3 мільйона випадків захворювання на COVID-19 у США, з них 76 тисяч летальних. Це найвищі показники серед держав світу.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Представники великого ...

КОМЕНТАРІ