У Рівненській області мешканця Березнівського району судитимуть за незаконне перевезення лісу

У Рівненській області мешканця Березнівського району судитимуть за незаконне перевезення лісу

16.05.20 13:28 0 473
Березнівським відділом Сарненської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 49-річного жителя Березнівського району за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 246 КК України (незаконне перевезення зрубаних дерев).

Встановлено, що вказаний чоловік у січні 2020 року своїм власним транспортом перевозив 5 колод деревини породи «сосна», чим спричинив шкоду державним інтересам в особі державного підприємства лісового господарства на загальну суму понад 40 тис. гривень.

Вказану деревину, яку незаконно перевозив зловмисник виявлено та вилучено правоохоронцями під час огляду його транспорту поблизу села Балашівка Березнівського району.

У разі доведення вини у скоєному зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Кривому Розі з 15 ...
Наступна новина: Європарламент схвалив ...

КОМЕНТАРІ