На кордоні України з Польщею відновив роботу ще один пункт пропуску

На кордоні України з Польщею відновив роботу ще один пункт пропуску

17.05.20 08:02 0 470
На українсько-польському кордоні від півночі 16 травня відновив роботу пункт пропуску «Шегині», повідомляє Державна прикордонна служба.

Відновлення роботи пропускного пункту передбачає урядова постанова від 13 травня.

«Це єдиний пункт пропуску на українсько-польській ділянці, де обладнаний піший перехід. Зазначимо, що наразі здійснюється пропуск громадян лише в пішому порядку, оскільки суміжною стороною роботу автомобільного напрямку не було відновлено», – йдеться в повідомленні.

До запровадження карантинних обмежень державний кордон у цьому пункті пропуску за добу пішки перетинало близько двох тисяч людей, кажуть прикордонники.

«Станом на 08:00 16 травня через кордон пропущено майже 400 осіб. Всім громадянам, які прибули на вхід в Україну в обов'язковому порядку охоронці кордону провели температурний скринінг. Осіб з підвищеною температурою тіла не виявлено. Для осіб, які прибули в Україну, передбачено двотижневий карантин», – йдеться в повідомленні.

Напередодні у прикордонслужбі повідомляли, що пропуск транспорту на українсько-польському кордоні здійснюється у пунктах пропуску «Краковець-Корчова», «Рава-Руська-Гребенне» та «Ягодин-Дорогуськ». ФОТОГАЛЕРЕЯ: У центрі Києва вимагали відновлення внутрішніх і міжнародних перевезень – фото

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ