Дайджест головних новин Тернополя: про роботу ринків,спецтранспорт та медиків

Дайджест головних новин Тернополя: про роботу ринків,спецтранспорт та медиків

18.05.20 12:16 0 871
З 16 травня непродовольчі ринки у Тернополі розпочали свою роботу, транспорт спеціального перевезення курсуватиме частіше, адміністративні послуги надаватимуться впродовж 10 днів, а медикам Тернополя передали чергову допомогу. Про це та інше читайте у дайджесті новин.



Медики Тернополя отримали допомогу від студентів ТНТУ ім.В.Гнатюка. Що саме придбали можете дізнатися за посиланням.



Також для Тернопільського обласного лабораторного центру місто придбали 4 ПЛР-тести для виявлення COVID-19. Про це детальніше читайте ТУТ.



В зв’язку із послабленням карантинних заходів та наданням дозволу для роботи окремих видів діяльності, з 14 травня в Тернополі тролейбуси та автобуси, які виконують спеціальні перевезення, курсуватимуть частіше. У спецтранспорті можна їздити лише за наявності перепустки/довідки з місця роботи та паспорта.

Розклад руху транспорту спеціального перевезення можна дізнатися у статті. Про зміну маршруту тролейбуса №8 дізнавайтеся за посиланням.



У Тернополі адміністративні послуги тепер надаватимуться протягом 10 днів. Перелік

послуг виконавчих органів Тернопільської ради, термін надання яких скорочується, читайте у статті.



Непродовольчі ринки Тернополя розпочали свою роботу із 16 травня. Про це читайте за посиланням.



У зв'язку з підготовкою теплової мережі до опалювального сезону 2020-2021р.р у Тернополі зупинена робота котелень до 10 червня. За якими адресами припиниться робота котелень читайте ТУТ.



Представники відділу торгівлі, муніципальної інспекції, поліції та Держпродспоживслужби в складі комісії проводять перевірку суб’єктів господарювання, які працюють в обласному центрі в умовах карантину.

Яких вимог повинні дотримуватись підприємці та продавці читайте у статті. Про вимоги, які повинні дотримуватись підприємці у сфері громадського харчування дізнавайтеся за посиланням.



З 29 травня по 7 червня 2020 року проходитиме VII Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Ківнофест», який у цьому році відбудеться в онлайн-форматі. Кожен охочий впродовж цих днів зможе переглянути фільми з програми фестивалю на сайті www.childrenkinofest.com.

ПОТОЧНА РОБОТА

* Про виконання ремонтних робіт у Тернополі з 7 травня по 14 травня 2020 року читайте ТУТ.

* У Тернополі на вул. 15 квітня, 1 триває капітальний ремонт двору.

* Завершився поточний ремонт асфальтобетонного покриття на шляхопроводі по вул. Руській. (детальніше у статті).

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ