Навіщо потрібна вінілова плівка для автомобіль?

Навіщо потрібна вінілова плівка для автомобіль?

18.05.20 22:37 5 1033

Якщо ви хочете надати індивідуальності вашій машині, виділившись з потоку безликих і однакових авто, або задумалися про захист лакофарбового покриття, тоді вам точно потрібна вінілова плівка. Ви запитаєте: "Чому саме вона?". Нумо розберімося. І допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину Vissbon, в якому його безпосередньо можна придбати за доступною ціною.

Вінілова плівка для автомобіль: що потрібно знати?

Сьогодні є багато різних способів надати індивідуальності автомобілю (аерографія, установка спортивних обважень, спойлерів і так далі), але один з найпопулярніших і не дорогих варіантів є обклеювання автомобіля вініловою плівкою. Вибір даних плівок такий великий, що очі розбігаються. Можна імітувати покриття кузова хромом, карбоном, а при бажанні виділиться в потоці може підійти оксамит, крокодиляча або зміїна шкіра, при цьому, плівка буде повторювати не тільки колірний візерунок, а й фактуру шкіри, оксамиту або іншого матеріалу.

Без особливих проблем можна повністю «перефарбувати» вашу машину, і при цьому проблем з ДАІ не буде. Наклеїти вінілову плівку на машину можна не тільки в спеціалізованих салонах, але й у власному гаражі (але якщо ви на 100 % не впевнені в собі і своїх силах, краще відразу зверніться до професіоналів). Також варто зазначити, що обклеювання автомобіля вінілової плівкою більш доступне і зручна, ніж фарбування.

Різновиди

Основною перевагою вінілової плівки є те, що вона легко наноситься і видаляється не пошкоджуючи лакофарбове покриття автомобіля. Основна функція вінілової плівки - це захист ЛФП. Вона буває:

  • Захисною.
  • Текстурною.
  • Матовою.
  • Глянцевою.
  • «Хромованою».

Крім усього іншого, на поверхню авто, може наноситься плівка з матеріалами рекламного характеру - брендування. Така плівка може бути дещо гіршої якісті та менш довговічною.

Основні переваги

Обклеювання автомобіля вініловою плівкою має ряд незаперечних переваг:

  • Захист. Вінілова плівка захищає ЛФП, оптику та інші частини кузова автомобіля від відколів, подряпин й інших дрібних ушкоджень.
  • Надає автомобілю індивідуальності.
  • Стійкість. Плівка довго зберігає зовнішній вигляд, не схильна до корозії, впливу реагентів і не вицвітає.
  • Легко знімається не пошкоджуючи лак і фарбу.
  • Легко миється.
  • Відносно невисока вартість.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 122)
Попередня новина: 5 десертов с мороженым на ...
Наступна новина: Як вибрати кросівки для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Butilkakrokodila - 19.05.20

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
MIZERBAL - 19.05.20

подкупила искренность статьи

аватар країна
M3mT7o - 18.05.20

статья неплохая но название как-то не очень

аватар країна
nodeathnofun - 18.05.20

погоджуся з автором

аватар країна
Sfortza - 18.05.20

Супер-пупер!