На Тернопіллі дороги до опорних шкіл мають бути у належному стані,- Ігор Гайдук

На Тернопіллі дороги до опорних шкіл мають бути у належному стані,- Ігор Гайдук

19.05.20 09:04 0 1024
Представники Доброводівської та Новиківської сільських рад звернулися в обласну державну адміністрацію щодо ремонту дороги.

«Дорога місцевого значення С200622 Зарубинці –Опрілівці – Доброводи – в аварійному стані. На ділянці біля с. Доброводи – вибоїни, зверху засипано щебенево-відсівною сумішшю. Водіям просто доводиться маневрувати між ямами. Неодноразово траплялося, що водії автобусів просто відмовлялися їхати до населеного пункту. Але ця ділянка дороги дуже важлива для нас, бо в Доброводах є опорна школа», - розповів Доброводівський сільський голова Олег Луб'янський.

Села Опрілівці та Чумалі належать до Новиківської сільської ради. Але жителям часто доводиться звертатися в амбулаторію загальної практики сімейної медицини, що у с. Доброводи.

«Дорога не просто у незадовільному, а жахливому стані. Але воно дуже потрібна жителям наших сіл. У минулі роки перевізники просто призупиняли перевезення пасажирів до кінцевої зупинки у с. Чумалі», - зазначив Новиківський сільский голова Ігор Мних.

«Дуже важливо, щоб дороги до опорних шкіл були у належному стані. Наразі ми доопрацьовуємо перелік доріг, які плануємо відремонтувати цього року на Тернопільщині. Найближчим часом ми подамо його на затвердження в Тернопільський облавтодор. Також ми врахуємо пропозиції ініціативної групи під час доопрацювання», - зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Huawei називає «згубними» ...
Наступна новина: Cуд у Нідерландах арештував ...

КОМЕНТАРІ