Тернопілля: підволочиська центральна районна лікарня — єдина в області,яка не має ліцензії,а відтак не заключила договору з НСЗУ

Тернопілля: підволочиська центральна районна лікарня — єдина в області,яка не має ліцензії,а відтак не заключила договору з НСЗУ

19.05.20 08:46 0 734
Підволочиську центральну районну лікарню відвідав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш під час робочої поїздки 18 травня.

Дія перехідної ліцензії даного лікувального закладу на медичну практику завершилася ще 11 травня. Відповідно, заклад не зможе укласти договір про медичне обслуговування населення з НСЗУ й отримувати оплату за надання медичних послуг в рамках програми медичних гарантій. Як пояснює головний лікар Підволочиської центральної районної лікарні Петро Маховський, пакет документів ліцензійна комісія вже декілька разів повертала, оскільки були виявлені певні помилки. На даний час документи досі перебувають на розгляді у ліцензійної комісії.

Разом із тим Петро Маховський запевняє: гроші на зарплати для медиків є, аванс за травень вже виплатили.

У свою чергу очільник області констатує, що Підволочиська центральна районна лікарня — єдина лікарня в області, яка на сьогоднішній день не має ліцензії.

«Вже понад тиждень персонал працює без відповідного спеціального дозволу на здійснення даної діяльності і це неприпустимо. Вважаю, виною цьому є халатність головного лікаря. Він ставить під загрозу навіть ту ж саму виплату за квітень 300% надбавки лікарям, які боролися з COVID-19», — зазначив Володимир Труш.

Головний лікар запевнив, що вже до кінця тижня документ буде отриманий.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обговорення можливого ...
Наступна новина: Петиція за санкції проти ...

КОМЕНТАРІ