Петиція за санкції проти прокремлівського ведучого зібрала 200 тисяч підписів

Петиція за санкції проти прокремлівського ведучого зібрала 200 тисяч підписів

19.05.20 08:46 0 898
Петиція за внесення прокремлівського телеведучого Володимира Соловйова в «список Магнітського» з забороною в'їзду на території Євросоюзу і США, а також проти надання йому італійського громадянства, зібрала на платформі Change.org більше ніж 200 тисяч підписів.

Петиція італійською мовою була опублікована в жовтні минулого року православним священником-емігрантом отцем Сергієм. Автор звернувся до міністра внутрішніх справ Італії Лучани Ламорджезе й італійського народу, написавши, що «Соловйов своєю агресивною риторикою спонукав багатьох молодих людей вступити до лав приватних військових частин і вести братовбивчу війну в таких країнах, як Україна і Сирія».

Отець Сергій зазначив, що заяви телеведучого «сповнені ксенофобії та екстремізму і залишаються безкарними через його близькість до диктаторського режиму Путіна». У петиції також зазначено, що Соловйов, купивши нерухомість в Італії і маючи дозвіл на проживання в цій країні, «веде пропаганду по російському телебаченню проти демократичних цінностей Європейського союзу». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Соловйов, Жириновський і погром. Латвія покарала телеканал Росії за ненависть до України

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Затори в Києві. Трансляція

КОМЕНТАРІ