Прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом декларування керівником закладу охорони здоров’я недостовірної інформації

Прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом декларування керівником закладу охорони здоров’я недостовірної інформації

20.05.20 08:33 0 559
Прокуратура Рівненської області внесла до ЄРДР відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ст. 366-1 КК України (декларування недостовірної інформації), стосовно одного з керівників закладу охорони здоров'я.

Так, в ході моніторингу даних з відкритих джерел щодо додержання особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, вимог Закону України «Про запобігання корупції», відомостей Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також за інформацією Управління Служби безпеки України в Рівненській області прокуратура виявила обставини, що свідчать про внесення до щорічної декларації зазначеним посадовцем недостовірної інформації про майновий стан на суму понад 860 тис. грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюватиметься органами Національної поліції в Рівненській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У КМДА розповіли,коли ...
Наступна новина: Болгарія планує послабити ...

КОМЕНТАРІ