У КМДА розповіли,коли зможуть відкрити торговельно-розважальні центри

У КМДА розповіли,коли зможуть відкрити торговельно-розважальні центри

20.05.20 08:31 0 493
Торговельно-розважальні центри в Україні зможуть запрацювати за умов дотримання наявних карантинних обмежень та після відновлення перевезень метро, повідомляє Київська міська державна адміністрація 19 травня.

За повідомленням, про відновлення роботи ТРЦ виконувач обов'язків першого заступника КМДА Валентин Мондриївський говорив із представниками Американської торговельної палати в Україні.

Читайте також: У Києві перший етап послаблень карантину: влада повідомила, що залишається закритим

За словами Мондриївського, столична влада підтримує відновлення роботи торговельно-розважальних центрів, але з урахуванням ризиків поширення коронавірусної інфекції.

«Торговельно-розважальні центри без метрополітену навряд чи зможуть запрацювати, хоча б тому, що працівникам необхідно добиратися на роботу. Це саме та частина працівників, яка забезпечує функціонування бізнесу, який працює в ТРЦ. Тож, аби не ускладнювати трафік у Києві, є сенс почекати з відкриттям ТРЦ до відновлення роботи метрополітену. Тому ми чекаємо на рішення Кабінету Міністрів, коли нам дозволять відкрити метро», – йдеться в цитаті Мондриївського.

Радник міського голови Києва Валентин Бондаренко додав, що столична влада планує контролювати дотримання правил карантину після відкриття ТРЦ, а за порушення відповідні органи будуть штрафувати та закривати заклади. ФОТОГАЛЕРЕЯ: Фоторепортаж: під Кабміном вимагали відкрити дитсадки

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Задоволено позов ...
Наступна новина: Прокуратура зареєструвала ...

КОМЕНТАРІ