З 16 травня у парках Тернополя запрацювали водограї

З 16 травня у парках Тернополя запрацювали водограї

20.05.20 09:50 0 636
З 16 травня у Тернополі розпочали свою роботу частина водограїв, що знаходяться в паркових зонах міста, інші фонтани розпочнуть працювати уже незабаром після проведення поточних ремонтних робіт.

Як повідомляють в управлінні житлово-комунального підприємства, благоустрою та екології, наразі працює аераційний фонтан на набережній Тернопільського ставу, фонтан «Життя» в парку ім. Т. Г. Шевченка, пішохідний фонтан на «Циганці» та водограй у парку Національного відродження.

Найближчим часом, після незначних ремонтних робіт, буде запущено і пішохідний водограй «Кульбаба», що в сквері В. Чорновола. Через пошкодження вандалами семи освітлювальних елементів, ремонту потребує і фонтан «Каскад» («Сльози Гронського») поблизу Тернопільського замку.

Відповідно до затвердженого графіку роботи найбільших водограїв Тернополя на травень, у вихідні та святкові дні фонтани, що на бульв. Т. Шевченка, бульв. Д. Галицького, бульв. Д. Вишневецького, в парку «Топільче», а також водограї «Кульбаба», «Каскад», «Життя» та аераційний фонтан на набережній Тернопільського ставу працюватимуть з 11:00 до 21:00 год, у будні дні – з 14:00 до 21:00 год.

У дощову та вітряну погоду фонтани не працюватимуть.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі завершено ...
Наступна новина: Росія за рік почала в 2,5 ...

КОМЕНТАРІ