Уряд погодив призначення новим головою Запорізької ОДА Віталія Боговіна

Уряд погодив призначення новим головою Запорізької ОДА Віталія Боговіна

21.05.20 10:18 0 485
20 травня уряд України погодив зняття посади голови Запорізької облдержадміністрації Віталія Туринка за згодою сторін, а також призначення новим головою ОДА Віталія Боговіна. З останнім члени Кабміну також провели співбесіду щодо планів роботи на посаді.

«Є стратегія розвитку Запорізької області президента і уряду, впровадження цієї стратегії на території. Основні проблеми, які має область на – це загальні, такі як і у всіх: дроги, екологія, питна вода і т.д. На жаль, промисловість на сьогоднішній день не дає тих надходжень в бюджет, які навіть в 19 році були. Треба підіймати цей рівень. Величезний потенціал Запорізької області. В області є морський торгівельний порт; величезна інфраструктура курортна, три курорти морських, острів Хортиця – туристична галузь також має розвиватися. Агро більш-менш на належному рівні. Є чим займатися», – розповів під час засідання уряду Боговін.

Попередній голова ОДА Віталій Туринок очолював Запорізьку область з вересня 2019 року.

Віталій Боговін (1969 р.н.) народився у смт Більмак Запорізької області. Раніше на державних посадах не працював. Має ветеринарну освіту. Закінчив Ногайський сільгосптехнікум та Дніпропетровський державний аграрний університет. Власник та співзасновник низки агропідприємств, об'єднаних у «BKW Group». Має двох синів. У 2019 році балотувався на позачергових виборах до Верховної ради від партії «Слуга народу» по 78 мажоритарному округу, однак програв раніше обраному по округу народному депутату Олександру Пономарьову.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: У тернопільських дошкільних ...

КОМЕНТАРІ