У Тернополі в дитячому садочку №6 відремонтували харчоблок та пральню

У Тернополі в дитячому садочку №6 відремонтували харчоблок та пральню

23.05.20 09:22 0 418
Практично в усіх тернопільських дошкільних навчальних закладах під час карантину активно велися ремонтні роботи.

Зокрема, у дитячому садочку №6, що на вул. Протасевича, 10А, відремонтовано харчоблок і пральню, проведено ремонт комунікацій та замінено обладнання.

«Під час карантину ми намагалися максимально провести планові ремонти в садочках, щоб після відновлення їхньої діяльності, а це, нагадаю, з 1 червня, дошкільні установи працювали у звичайному режимі впродовж усього літа. Адже ми розуміємо, що через пандемію COVID-19 чимало батьків не зможуть взяти відпустку на літній період, тож ми плануємо забезпечити роботу дитсадків у цей час», - розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал.

У деяких садочках зараз проводять поточні ремонти, а у восьми закладах передбачені більш масштабні роботи – це утеплення, заміна вікон тощо. У наступні роки капітальний ремонт планується провести і в інших освітніх закладах.

Додамо, що в рамках підготовки дитсадків до відновлення роботи 1 червня, управлінням освіти та науки проводиться закупівля необхідних миючих, антисептичних та дезінфікуючих засобів, безконтактних термометрів і засобів індивідуального захисту для працівників і відвідувачів дошкільних навчальних закладів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Косово: двох жінок ...
Наступна новина: На міжбанку третій день ...

КОМЕНТАРІ