У Рівненській області жителю Зарічненського району,який підозрюється у скоєнні умисного вбивства обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

У Рівненській області жителю Зарічненського району,який підозрюється у скоєнні умисного вбивства обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

26.05.20 11:02 0 576
За процесуального керівництва прокурорів Зарічненського відділу Сарненської місцевої прокуратури 24 травня 2020 року повідомлено про підозру 37-річному жителю с. Морочне Зарічненського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, а саме в умисному вбивстві 59-річного жителя смт. Зарічне Зарічненського району.

25 травня поточного року слідчим суддею задоволено клопотання органу досудового розслідування та обрано підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без визначення розміру застави.

Як уже повідомлялось у засобах масової інформації, 23 травня 2020 року приблизно о 18-й годині, на території гаражних приміщень, які знаходяться на одній із вулиць смт. Зарічне, чоловік в ході раптово виниклого конфлікту наніс в область голови тілесні ушкодження своєму роботодавцю, а саме фізичній особі-підприємцю, в якого працював без належного оформлення трудових відносин. Основним видом діяльності підприємця було надання послуг з пасажирських перевезень маршрутними транспортними засобами.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється СВ Зарічненського ВП Вараського ВП ГУНП в Рівненській області.

Довідково: санкцією відповідної статті Кримінального кодексу України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років позбавлення волі.

Відповідно до частини 1 статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Новий тиждень в Україні ...

КОМЕНТАРІ