На Тернопіллі водії та пасажири повинні дотримуватися протиепідемічних заходів,- Олег Продан

На Тернопіллі водії та пасажири повинні дотримуватися протиепідемічних заходів,- Олег Продан

26.05.20 11:56 0 472
Роботу автостанцій на Тернопільщині контролюватиме спеціальна комісія. До її складу ввійдуть представники Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області, ГУ НП у Тернопільській області, а також - органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

«Згідно з рішенням регіональної комісії питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 25 травня відновлено міські та внутрішньорайонні перевезення автомобільним транспортом. Виняток – м. Кременець та Кременецький район. Однак і водії, і пасажири, повинні дотримуватися низки протиепідемічних заходів. Зокрема, водій та інші члени екіпажу впродовж усього рейсу в транспортному засобі повинні знаходитися в респіраторних або медичних масках. Перевезення пасажирів, у яких будуть відсутні медичні засоби захисту, здійснювати не будуть. Перевезення пасажирів має здійснюватися лише в межах кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу», - зазначив начальник управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства ОДА Олег Продан.

За його словами, транспортний засіб підлягає вологому прибиранню з використанням миючих та дезінфікуючих засобів, в тому числі обробці місць контакту рук пасажирів (поручні, місця сидіння тощо) перед кожним рейсом.

«На кожному вході в приміщення автостанцій необхідно організувати місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками. Дозволяється одночасне перебування в приміщенні автостанції не більше однієї особи на 10 квадратних метрів площі зали обслуговування пасажирів, а перебування в черзі має бути з дотриманням соціальної дистанції 1,5 метри», - констатував Олег Продан.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Японії скасували ...

КОМЕНТАРІ