Близько 8,5 млн грн отримав Тернопільський обласний центр екстреної медичної допомоги за лікування пацієнтів із COVID-19

Близько 8,5 млн грн отримав Тернопільський обласний центр екстреної медичної допомоги за лікування пацієнтів із COVID-19

28.05.20 15:53 0 1332
Тернопільський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав 8 453 729 грн за квітень за пакетом “Екстрена медична допомога пацієнтам з підозрою або встановленим захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19”. Сума отримана виходячи із кількості зареєстрованих пацієнтів в області станом на 30 квітня – 695 осіб, помноженої на тариф – 12 163,64 грн за одного пацієнта.

Вже підписано 16 договорів з закладами області за пакетом “Медична допомога, яка надається мобільними медичними бригадами, що створені для реагування на гостру респіраторну хворобу COVID-19”. Всього пропозиції подали 28 закладів.

17 закладів Тернопільщини подали пропозиції на укладення договорів за пакетом “Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19”. За цим пакетом договори можуть укласти лише ті лікарні, які є у переліку визначених для госпіталізації пацієнтів з коронавірусною інфекцією і відповідають вимогам надання допомоги. Вже підписано 9 договорів з лікарнями Тернопільської області.

Загалом НСЗУ виплатила 135 944 059 млн грн за надання допомоги пацієнтам з COVID-19 всього за 12 робочих днів. Кошти на свої рахунки отримали усі центри екстреної екстреної медичної допомоги, мобільні бригади та лікарні, які госпіталізовували пацієнтів з коронавірусною інфекцією у квітні. Також НСЗУ вийшла на фінальну стадію контрактування медзакладів, що надають стаціонарну допомогу хворим на COVID, та мобільних бригад, які виїжджають до таких пацієнтів.

За матеріалами прес-служби Національної служби здоров`я

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Євросоюз спростив і ...
Наступна новина: Влада Гонконгу ...

КОМЕНТАРІ