Тєлік,це тобі не Інстаграмчик: ведучий Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв і топ-блогер Діма Варварук хайпанули на 9 тисяч

Тєлік,це тобі не Інстаграмчик: ведучий Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв і топ-блогер Діма Варварук хайпанули на 9 тисяч

28.05.20 14:51 0 1731

Відомий Youtube та Instagram блогер Діма Варварук долучився до спеціального проекту Сніданку з 1+1 Карантин.Інше життя. Це документальний фільм, який Єгор Гордєєв задумав зробити на основі відео телеглядачів. Свою відеовідповідь на запитання: "Яким ви уявляєте своє життя після карантину?", блогер виклав у сторіз:

Все піде в інтернет. Тож варто серйозніше ставитись до нього. Навіть моя мама не знала що таке вайбер, а тепер вже має свій інтернет магазин в інстаграмі

Єгор в прямому ефірі обмовився і назвав Діму ВарварЧуком. І після цього блогер вирішив показати всю силу своєї популярності та накрити хвилею коментарів інстаграм-паблік Єгора і напроситися в гості на Сніданок.

Хайпуй далі. Тєлік - це тобі не інстаграмчик. Рахую кількість бажаючих побачити тебе в ефірі Сніданку не в коментарях, а по нових підписниках у себе на сторінці. Плюс 5 тисяч нових підписників і проводимо репетицію Сніданку у стрімі

, -  відповів Егор і між блогером і телеведучим розпочався справжній хайп-батл.

За добу у підписниках Єгора Гордєєва додалось понад 9 тисяч нових користувачів. А у коментарях до публікацій з'явились незлічена кількість закликів запросити Діму Варварука у студію. Тож спільний стрім - оглядини у форматі інтерв’ю відбувся в Інстаграм (https://www.instagram.com/tv/CAkk2JBF8dJ/).

Ведучий Єгор та блогер Діма поговорили про те, як заробляти в Інстаграмі та чим соціальні мережі відрізняються від телебачення.

Я в інтернеті знаю все. І авторитетна людина, і кажу тобі: Єгоре, бери все у свої руки, роби свій канал та крути бізнес. Я тобі допоможу і ми зробимо сенсаційний канал. Об'єднаємо інтернет і тєлік. Такого ще ніхто не робив

- зазначив Діма.

Наразі всі в очікуванні, що буде далі після інтерв’ю телезірки та ютуб зірки в Інстаграм. Чи з’явиться відомий блогер у ефірі Сніданку з 1+1 та коли поки лишається таємницею.

Діма Варварук — український блогер, який працює в кількох каналах: Ютюб, Тік Ток та Інстаграм, актор та автор хайпової пісні Білка, що набрала понад мільйон переглядів на Ютуб. До старту блогерської кар’єри його надихнув Дзідзьо. Діма - фанат виконавця, звернувшись за порадою до зірки, отримав слова підтримки і зараз, повіривши у власні сили, здійснює свою мрію. Нещодавно Діма потрапив в сюжет ТСН зі своїм проектом #Інстабабця, де він записує відеоісторії із життя своєї бабусі.

Карантин.Інше життя
- спеціальний проект Сніданку з 1+1 та Єгора Гордєєва про час, який перевернув все з ніг на голову. Це серія запитань та ваші відповіді про те, як пройшов час на самоізоляції. Всі відповіді команда проекту об’єднає у документальний фільм, аби запам’ятати цей непростий період. Долучитися до проекту можна опублікувавши у соціальних мережах свою відповідь з хештегами:

#карантин_іншежиття #сніданок_карантин #життянакарантині #іншежиття та позначивши профіль Єгора Гордєєва @yegorgordeev. Запитання шукайте тут: https://www.youtube.com/playlist?list=PLEoEWGEBriPD19YQafG3GtBtE1KaupYLB.


Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Twitter попередив про ...
Наступна новина: На Тернопіллі фінішує ...

КОМЕНТАРІ