На Рівненщині судитимуть за отримання хабаря працівника одного із районних секторів ГУ ДСНС України в області

На Рівненщині судитимуть за отримання хабаря працівника одного із районних секторів ГУ ДСНС України в області

31.05.20 08:47 0 444
Прокуратурою області 28.05.2020 направлено до Радивилівського районного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно інспектора районного сектору ГУ ДСНС України в області за фактом одержання ним неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

Під час слідства встановлено, що вказаний працівник отримав неправомірну вигоду у громадянина в розмірі 300 доларів США за неперешкоджання у здійсненні господарської діяльності та непроведення перевірок з питань додержання вимог пожежної безпеки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось Територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу співробітників управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ в області за процесуального керівництва прокуратури області.

Ухвалами слідчого судді області до особи застосовано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Трамп пообіцяв ветувати ...
Наступна новина: Затверджено перспективні ...

КОМЕНТАРІ