У Росії вдруге за два дні затримали журналістів Фельгенгауер і Плющева

У Росії вдруге за два дні затримали журналістів Фельгенгауер і Плющева

31.05.20 12:19 0 442
У столиці Росії Москві вдруге за останні два дні поліція затримала журналістів радіостанції «Ехо Москви» Тетяну Фельгенгауер і Олександра Плющева. Це сталося поблизу будівлі МВС, де тривають одиночні пікети на підтримку журналіста Іллі Азара. Раніше цього тижня сам Азар отримав 15 діб адміністративного арешту після одиночного пікету з вимогою припинити переслідування засновника акаунту «Омбудсмен поліції» Володимира Воронцова та пов'язаних із ним людей.

На відміну від 28 травня, коли Фельгенгауер і Плющев були учасниками одиночних пікетів, цього разу вони стояли серед групи журналістів. 29 травня на одиночних пікетах у Москві затримали вже понад 20 людей.

Після затримань 28 травня із закликом негайно звільнити затриманих до російської влади звернувся представник ОБСЄ з питань свободи засобів інформації Арлем Дезір. Через кілька годин після затримання журналісти залишили поліцейський відділок. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Росії на 15 діб арештували журналіста, колег затримали за акцію на його підтримку

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З 1 червня в Тернополі ...

КОМЕНТАРІ