На Тернопільщині знову курсують потяги

На Тернопільщині знову курсують потяги

02.06.20 12:04 0 480
З 1 червня у Тернопільській області відновлюються приміські залізничні перевезення. Це рішення було прийняте на засіданні комісії ТЕБ та НС, яка відбулася ще 22 травня, що дало можливість «Укрзалізниці» підготуватися належним чином.

«На даний час відновлено вже 5 маршрутів у Золочівському, Підволочиському, Ланівецькому, Заліщицькому і Бережанському напрямках», — повідомив під час брифінгу начальник управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства облдержадміністрації Олег Продан.

При цьому діє ряд обмежень: перебування пасажирів не повинне перевищувати кількість сидячих місць, обов'язковий температурний скринінг і масковий режим водія, пасажирів та іншого обслуговуючого персоналу, а також наявність антисептиків.

Олег Продан закликав громадян максимально проявити соціальну відповідальність та уникати масового скупчення людей.

В той же час у Кременецькому, Почаївському та Шумському напрямках пасажирське перевезення наразі не відновлене.

«Ми обмежили рух у вказаних районах тому, що після першого тижня адаптивного карантину показник інцидентності був перевищений. У Кременецькому районі він становив 35,8 випадків на 100 тис. населення, а в Шумському — 12,1 випадків на 100 тис. населення», — зазначила головний санітарний лікар Тернопільської області Оксана Чайчук.

Нагадаємо, згідно постанови Кабінету Міністрів України, показник інцидентності повинен не перевищувати 12 випадків на 100 тис. населення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Росії кількість ...

КОМЕНТАРІ