Ассанж не зміг взяти участь в слуханнях у Лондоні щодо його екстрадиції до США через хворобу

Ассанж не зміг взяти участь в слуханнях у Лондоні щодо його екстрадиції до США через хворобу

02.06.20 14:08 0 439
Засновник сайту WikiLeaks, австралієць Джуліан Ассанж не зміг бути присутнім на судовому засіданні у Лондоні щодо його екстрадиції до США. Як повідомила у твітері Стелла Моріс, його партнерка і колишній адвокат, Ассанж нині «надто хворий» і не зміг бути на відеозв'язку із Вестмінстерським магістратським судом «через стан здоров'я і за порадою лікаря».

Лондонський суд заявив, що процедура його екстрадиції буде відкладена до вересня, а також що потрібне місце для продовження слухань щодо екстрадиції, відкладених минулого місяця через побоювання щодо поширення коронавірусу.

У WikiLeaks заявили, що нездатність призначити місце проведення тритижневого слухання щодо екстрадиції у вересні означає «затримку, порушення і відсутність належної правової процедури» щодо Ассанжа, який перебуває в лондонській в'язниці.

Організація «Репортери без кордонів» заявила, що Ассанж стикнувся із «постійними проблемами зі здоров'ям та серйозним ризиком зараження коронавірусом у в'язниці Белмарш. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У засновника Wikileaks Ассанжа народилося двоє дітей, поки він ховався в посольстві Еквадору – ЗМІ

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кількість інфікованих ...
Наступна новина: Батьки немовлят,народжених ...

КОМЕНТАРІ