Ведуча Людмила Барбір дізналась,як пов’язане одруження письменниці Лади Лузіної з будинком Михайла Булгакова

Ведуча Людмила Барбір дізналась,як пов’язане одруження письменниці Лади Лузіної з будинком Михайла Булгакова

03.06.20 15:45 0 1382

Українська письменниця Лада Лузіна провела містичну екскурсію для популярної ведучої Людмили Барбір та всіх глядачів ранкової програми Сніданок з 1+1. Людмила та Лада разом спустились Андріївським узвозом, щоб відвідати таємне місце - Веранду Булгакова, яке не тільки врятує від дощу в мінливу літню погоду, а й буде чудовим місцем для посиденьок за філіжанкою Булгаковського чаю.  

Веранда Булгакова - справжнє відкриття не тільки для ведучої Людмили Барбір, а й для більшості глядачів 1+1. Та й не всі справжні поціновувачі мистецтва Михайла Опанасовича знають про місце, в якому можна і чаю випити, і книжку почитати, і провести весілля. До речі, саме у цьому будинку свого часу одружилась Лада Лузіна зі своїм чоловіком.

Ось тут на веранді Булгакова можна випити унікальний чай, присвячений булгаковським персонажам... Чай “Бегемотовий з бергамотом” — це чорний чай з бергамотом, а чай “Професора Персикова” — ягідний…

, — розповіла Лада Лузіна.

Тим часом Людмила і Лада смакували чай “Бучанський”, який присвячений дачі Булгакова в Бучі, і чай “Лариосика”. До того ж, в такому закладі вам запропонують поласувати до чаю знамените київське сухе варення, яке до революції 1917-го року подавалося до імператорського столу.  А повернулося воно до Києва зовсім нещодавно… Унікальність варення в тому, що воно не мокре, а сухе!

Крім того, веранда Булгакова знаменита ще своїми полицями для книг, які прикрашають стіни невеликого ґанку. Цікаво, що це не декорації, а книгообмінник. Відвідувачі можуть принести свою книжку, а замість неї взяти будь-яку іншу. 

Я відвідувала музей Булгаков, але навіть не знаю, як від мене могло сховатися це таємне місце… Попри таку містичність, все одно за столом відчувається якась романтичність…

, — зазначила ведуча Людмила Барбір.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 117)
Попередня новина: Nikoloz-job.ua - Работа в ...
Наступна новина: Лікування ожиріння: що ...

КОМЕНТАРІ