Переваги паперового Еко посуду

Переваги паперового Еко посуду

05.06.20 13:46 2 2716

Сьогодні на ринку представлений широкий асортимент одноразового Еко посуду. Як результат, покупцю дуже складно визначитися. Саме тому, в першу чергу необхідно вивчити всі плюси та мінуси такого посуду. «Піонером» серед одноразового Еко посуду став посуд з паперу, і з часом його популярність тільки посилюється.

Сучасні стаканчики, тарілки та контейнери з паперу можуть бути різних форм, розмірів і кольорів. Одноразовий паперовий посуд є хорошим рішенням для сервірування столу на свіжому повітрі, офісного фуршету, свята для дітей і безлічі інших заходів. До речі, в Україні паперовий Еко посуд можна замовити на сайті sinumpp.com.

Переваг в одноразового паперового посуду просто безліч:

  • Екологічність. На відміну від одноразового посуду з пластику, який розкладається понад 500 років, посуд із паперу легко утилізується, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу.
  • Паперовий одноразовий посуд готовий до використання та не вимагає попереднього миття, на відміну від скляного посуду.
  • Безпечний для здоров'я. Даний посуд зберігає смак їжі та напоїв, не виділяючи шкідливих речовин, при нагріванні. Склянки з паперу використовують як для холодних, так і для гарячих напоїв, в той час як склянки з полістиролу застосовують тільки для холодних напоїв, бо при нагріванні вони виділяють небезпечні речовини: хлор і фенол. А як показують дослідження, пластикові стакани, навіть при контакті з холодним алкоголем, виділяють небезпечний для здоров'я формальдегід-фенол.
  • Також одноразовий паперовий посуд безпечний ще й тим, що його неможливо розбити.
  • Папір має низьку теплопровідність, що вбереже ваші руки від опіку.
  • Широкі рекламні можливості. Компанії, що займаються бізнесом і просуванням свого бренду, мають відмінну можливість розмістити логотип, або слоган своєї компанії на одноразовому паперовому посуді. Це дуже оригінальний та ефективний вид реклами, який добре запам'ятовується.
  • На думку психологів, посуд з паперу приємніше тримати в руках, ніж пластиковий.
  • Легкість транспортування.
  • Мала вага.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Ошибки,которые мы ...
Наступна новина: Мама ведучого Сніданку з ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
VK_One - 05.06.20

хорошая идея.

аватар країна
AShuvalov - 05.06.20

Стаття цікава, але мені здається, все це казки, не більше.