Мама ведучого Сніданку з 1+1 Єгора Гордєєва прихистила пухнастого котика Платона

Мама ведучого Сніданку з 1+1 Єгора Гордєєва прихистила пухнастого котика Платона

05.06.20 14:50 0 2407

У телеведучого Сніданку з 1+1 Єгора Гордєєва з’явився ще один домашній улюбленець – кіт, якого мама ведучого побачила у прямому ефірі.

Традиційно щосереди до прямого ефіру Сніданку з 1+1 волонтери приносять безпритульних тварин, аби глядачі могли їх забрати в родину.

Так нещодавно телепара - Руслан Сенічкін та Людмила Барбір - показали в ефірі гарного, півторарічного пухнастого котика Платона, який закохав у себе всіх - і колег ведучих по знімальному майданчику, і мільйони телеглядачів.

Тваринку знайшли волонтери на вулиці та забрали до притулку. Швидше за все Платон був домашнім котом, але з невідомих причин опинився на вулиці. Він виглядає дуже доглянутим та має великі пухнасті щічки, які неможливо не попестити. У студії Сніданку Платон поважно розлігся, був спокійним і, як зазначили ведучі, відчував себе справжнім господарем.

Ще під час прямого ефіру за можливість забрати котика до себе почалась боротьба між глядачами, яким він полюбився з першого погляду, і які мріяли забрати його до себе в родину.

За словами Ірини, волонтера притулку, вона отримала безліч дзвінків від глядачів з проханням віддати Платона саме їм.

Однією з тих глядачок, яку кіт закохав у себе з першого погляду, стала мама Єгора Гордєєва – Олена Дудченко. Мама Єгора зізналась, що як тільки побачила чотирилапого, одразу відчула серцем, що він її і зателефонувала Ірині.

Щодня дивлюсь Сніданок з 1+1, постійно бачу, як волонтери приносять різних тварин до студії, і вони всі чудові. А, коли саме побачила Платона, щось в серці йойкнуло, зрозуміла, що він мій. Відразу сказала Єгору: «Сину, я його забираю. Він наш

, - розповіла Олена.

Єдине, що турбувало маму Гордєєва, так це те, як майбутній чотирилапий мешканець ладнатиме з іншим – лабрадором Джумом.

«Я попросили Єгора дізнатися, як Платон товаришує з собаками, щоб впевнитися, що тварини порозуміються. Волонтер Ірина скинула нам відео, ми подивились і зрозуміли, що котик прекрасно себе почувається з собаками. А у Джумі я була впевнена – він зі всіма дружить і з котами, і з собаками, і їжаками», - додала Олена Дудченко.

Зазначимо, що наразі команда Сніданку з 1+1 шукають дім двом гарненьким, доглянутим кошенятам.

Залишайтесь зі Сніданком кожен день та допомагайте один одному та братам нашим меншим.

Нагадаємо, що у квітні колега Єгора Гордєєва Неля Шовкопляс у прямому ефірі забрала безпритульне цуценя, якому дала ім’я Ласка.

А також, ще раніше, прямо у студії Сніданку з 1+1 своїх улюбленців знайшла ведуча ТСН.Тиждень Алла Мазур - кошеня Мусика та співачка Руслана Лижичко- собаку Горо.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги паперового Еко ...
Наступна новина: Популярні фарби та емалі ...

КОМЕНТАРІ