Популярні фарби та емалі Kompozit

Популярні фарби та емалі Kompozit

05.06.20 16:06 0 1536

Фарби та емалі являють собою широко затребувані лакофарбові матеріали, що застосовуються, як для внутрішньої, так і зовнішньої захисно-декоративного оздоблення різних матеріалів. З безлічі існуючих на сьогоднішній день виробників подібної продукції фарба Композит, ціна якої досить вигідна, відрізняється високою якістю, зручністю застосування і великою різноманітністю сертифікованих матеріалів, відповідних світовим стандартам.

Бренд Kompozit має широку популярність, як серед просунутих дизайнерів інтер'єрів, так і рядових споживачів, що цінують свій час та фінансові кошти. Фарби Композит, купити які можливо в інтернет-магазині бренду, де завжди можна вибрати необхідний продукт, що відповідає повною мірою всім потребам - https://kraski-shop.com.ua/catalog/kraski-i-emali

Особливості популярних фарб та емалей Kompozit

Покрівельна фарба Kompozit

Спеціальний водно-дисперсійний латексний склад з відмінною адгезією та гнучкістю утворює водонепроникне покриття, що захищає різні покрівельні поверхні від руйнівного впливу води, ультрафіолету, морозів та інших погодних факторів. Матеріалом фарбують шифер, бетон, ондулін, метал, включаючи оцинкування та інші поверхні дахів і фасадів.

  • В покрівельному складі відсутні органічні розчинники.
  • Матеріал володіє високими атмосферостійкими та декоративними характеристиками.
  • Має підвищену стійкість кольору.
  • При зберіганні не допускається заморожування складу.

Фарба фасадна Композит Facade Latex

Водорозчинна фарба на акриловій основі призначається для фарбування міцної штукатурки з цементних і цементно-вапняних розчинів, декоративної штукатурки, бетонних, цеглянних та інших мінеральних основ. Фарба може бути використана для фарбування житлового, торгового, промислового, складського та інших фасадів будівель.

  1. Склад можна наносити також на внутрішні поверхні приміщень, особливо, з підвищеною вологістю.
  2. Після нанесення сніжно-білої фарби утворюється атмосферостійка поверхня з матовим ступенем блиску.
  3. Готове покриття має відмінні паропроникні і водостійкі якості.
  4. Хорошу адгезію та довговічність.

Фарба композит АК -11

Акриловий склад, що містить розчинники, призначається для фарбування бетонного, цементного, фіброцементного, цегляного та інших мінеральних основ всередині та зовні приміщень.

Рекомендується використовувати матеріал для бетонної підлоги, включаючи промислові приміщення, наприклад склади, гаражі, паркінги. Можливе нанесення фарби на металеву підлогу в сухому приміщенні, залізобетонну промислову конструкцію або з метою дорожньої розмітки.

  • Склад характеризується особливо міцною адгезією з основою, утворюючи зносостійке покриття.
  • Фарба має відмінну атмосферостійкість, та може наноситися при мінусовій температурі до -10°С.
  • Готове покриття не боїться впливу миючих та дезінфікуючих хімічних засобів.

Емаль акрилова Композит MetalliQ

Універсальний латексний водорозчинний склад з ефектом металік призначається для фарбування дерев'яної та попередньо загрунтованої металевої поверхні, ДСП, ДВП і пінополістиролу, штукатурки, бетону, цегли та інших мінеральних поверхонь, як всередині, так і зовні приміщень.

  1. Матеріал зі стійким кольором та блиском має відмінну атмосферостійкість.
  2. Пофарбоване покриття чудово витримує вплив миючих засобів.
  3. Утворює декоративне покриття з високою еластичністю.
  4. Продукт випускається в 10 кольорах, і може змішуватися між собою, а також з водними лаками бренду Kompozit для досягнення різних ефектів та відтінків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ