У Рівненській області жителю Володимирецького району,якого підозрюють в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своїй дружині,обрали запобіжний захід

У Рівненській області жителю Володимирецького району,якого підозрюють в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своїй дружині,обрали запобіжний захід

06.06.20 08:29 0 654
За процесуального керівництва Володимирецького відділу Сарненської місцевої прокуратури 04.06.2020 року Володимирецьким районним судом обрано міру запобіжного заходу для чоловіка, якого звинувачують в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своїй дружині (ч. 1 ст. 121 КК України). За рішенням суду обвинувачений проведе 60 діб під вартою.

Під час досудового розслідування встановлено, що 02.06.2020 року в одному з сіл Володимирецького району, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, в ході побутового конфлікту, кухонним ножем вдарив дружину в живіт. Потерпілу доставили до Володимирецької районної лікарні. Наразі загрози її життю немає.

Чоловіка затримали на підставі ст.208 КПК України. В ході слідчих дій підозрюваний свою вину визнав повністю.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить слідчий відділ Володимирецького ВП Вараського ВП ГУНП в Рівненській області.

Санкція ч.1 ст.121 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадуємо, що відповідно до частини 1 статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ