США: понад пів сотні поліцейських у Баффало відмовилися працювати після відсторонення колег

США: понад пів сотні поліцейських у Баффало відмовилися працювати після відсторонення колег

08.06.20 08:25 0 432
57 співробітників поліцейського загону швидкого реагування в американському місті Баффало, штат Нью-Йорк, залишили підрозділ після відсторонення двох їхніх колег, підозрюваних у побитті демонстранта, передає канал WGRZ. Фактично зі служби пішов весь активний склад міських сил спецпризначення.

Вони вважають, що їхні колеги були відсторонені від роботи за виконання наказів, заявив каналу голова міської профспілки співробітників поліції. При цьому співробітники залишилися на службі в поліції, зазначає канал CNN, посилаючись на неназване джерело.

Двоє спецпризначенців у Баффало були відсторонені від роботи без збереження зарплати. Це сталося після того, як у мережу потрапило відео, на якому один із поліцейських вдарив кийком, а другий відштовхнув під час акції протесту 75-річного демонстранта Мартіна Гуджино, який впав на асфальт і отримав травму.

Потерпілого госпіталізовано в тяжкому стані. Відеоролик викликав обурення в соціальних мережах і звинувачення поліції в надмірному застосуванні сили до демонстрантів. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У США відбудуться нові акції протесту проти жорстокості та свавілля поліції

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБУ посилює гривню проти ...
Наступна новина: На Тернопіллі під час ...

КОМЕНТАРІ