Всеукраїнську благодійну акцію "Серце до серця" продовжили до 30 вересня

Всеукраїнську благодійну акцію "Серце до серця" продовжили до 30 вересня

08.06.20 10:59 0 482
Радою Всеукраїнського благодійного фонду вирішено продовжити акцію до 30 вересня задля її успішного проведення та результатів, що дадуть змогу купити нове обладнання в дитячі лікарні, зокрема для реанімаційних відділень.

1 квітня стартувала 15 Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця». У зв'язку із запровадженням карантинних обмежень було прийнято рішення відмовитись від масових заходів та проводити акцію в режимі онлайн.

Довідково. Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить акції з 2006 року. Метою акцій є збір коштів, на які закуповується медичне обладнання та безкоштовно передається для користування у дитячі лікарні України. За 14 років діяльності було закуплено медичне устаткування на сумму близько 48 млн гривень. В обласні та міські дитячі лікарні передали, зокрема, медичне обладнання для діагностики слуху у новонароджених і дітей старшого віку, слухові апарати, офтальмологічне обладнання, обладнання для неонатальних відділень, інсулінові помпи, системи моніторингу цукру в крові, обладнання для реанімаційних відділень, кардіологічне обладнання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії на третину ...
Наступна новина: Скасування владою Києва ЗНО ...

КОМЕНТАРІ