У лабораторному центрі Дніпра переглянуть дані ПЛР-тестів,зроблені за час роботи звільненого керівника

У лабораторному центрі Дніпра переглянуть дані ПЛР-тестів,зроблені за час роботи звільненого керівника

08.06.20 11:53 0 453
У Дніпропетровському лабораторному центрі переглянуть дані щодо результатів тестувань на коронавірусну інфекцію, зроблених за звільненого з посади керівника Олександра Штепи. Про це повідомила у четвер міжвідомча комунікаційна група обласного штабу з протидії епідемії коронавірусу.

За оприлюдненими даними, у перші дні роботи нового керівника лабораторії Романа Чуба у базі даних лабораторії виявили «понад 250 людей із позитивними тестами, які не були зняті з обліку».

У штабі протидії коронавірусу підозрюють, що більша частина з цих людей «давно одужала, а решта, можливо, ніколи не хворіла» і їх не знімали з обліку «для створення штучного ажіотажу», який би дозволяв робити додаткові закупівлі для інфекційної лікарні. У центрі триває внутрішнє розслідування.

Штаб протидії коронавірусу обіцяє переглянути статистику тих, хто одужав, і прогнозує, що кількість тих, хто одужав, буде більша. Зараз таких людей в області 349.

Станом на ранок 4 червня на Дніпропетровщині на коронавірусну інфекцію загалом захворіло 957 людей, 21 людина померла. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Усунутий директор лабораторного центру в Дніпрі заявляє про тиск на персонал

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ