Державіаслужба опублікувала вимоги для відновлення польотів і поведінки в аеропортах

Державіаслужба опублікувала вимоги для відновлення польотів і поведінки в аеропортах

08.06.20 08:09 0 473
Державна авіаційна служба України оприлюднила рішення щодо безпеки польотів і заходів протидії поширенню коронавірусу, повідомляє пресслужба відомтсва.

«Серед основних вимог такі: доступ до терміналів аеропорту має бути максимально обмежений для пасажирів, членів екіпажу та персоналу; має бути запроваджене фізичне дистанціювання (1,5 метра між людьми), посилені гігієнічні процедури та прибирання; у місцях із високою концентрацією пасажирів мають бути вжиті заходи для запобігання черг; мають бути запроваджені електронні альтернативи процесів, зокрема мобільна реєстрація, безконтактна посадка», – йдеться в повідомленні.

Крім того, в авіаслужбі наголошують, що усі присутні в аеропорту мають носити захисні маски, а персонал також має бути в рукавичках.

«Рекомендується проводити температурний скринінг пасажирам, які відлітають та прибувають у термінал. Для доставки пасажирів до літаків Державіаслужба радить експлуатантам збільшити кількість автобусів», – вказали у відомстві. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Україна веде переговори з різними країнами про відновлення авіаперевезень

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ляшко виступає проти ...

КОМЕНТАРІ