У Чечні фонд Кадирова видав чоловікам по 50 тисяч рублів на «викуп» 207 наречених

У Чечні фонд Кадирова видав чоловікам по 50 тисяч рублів на «викуп» 207 наречених

10.06.20 08:14 0 411
Лідер Чечні Рамзан Кадиров доручив видати чоловікам, які вирішили одружитися, по 50 тисяч рублів із Фонду Ахмата Кадирова на «викуп» 207 наречених. Про це йдеться у повідомленні Духовного управління мусульман Чечні на сторінці в Instagram.

Згідно з повідомленням, гроші отримали ті чоловіки, які захотіли одружуватися, але опинилися в скрутному фінансовому становищі через пандемію коронавірусу.

Через епідемію коронавірусу змінилися правила проведення весільних урочистостей, які, за місцевими традиціями, зазвичай проходять з великою кількістю гостей. Тепер на весіллі можуть бути присутні тільки найближчі родичі. За мусульманськими канонами, обряд одруження передбачає виплату за наречену певної суми грошей – урду, встановленого духовенством. Потім ці гроші передають нареченій як подарунок.

Фонд Ахмата Кадирова був створений в 2004 році після загибелі першого президента Чеченської республіки і приходу до влади його сина Рамзана. Офіційно фонд очолює мати нинішнього лідера Чечні Аймані Кадирова. Гроші організації перераховують чеченські бізнесмени, а також, за даними російської газети «Коммерсант», – бюджетники і підприємці в Чечні, яких нібито примушують робити внески. Скарбницю фонду оцінюють у приблизно 2 мільярди рублів.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Пасажиропотік через ...

КОМЕНТАРІ