Прем’єр-міністр Вірменії вирішив змінити керівників силових відомств

Прем’єр-міністр Вірменії вирішив змінити керівників силових відомств

10.06.20 11:12 0 613
Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян запропонував замінити керівників силових структур в країні: призначити Оніка Гаспаряна на посаду начальника Генерального штабу Збройних сил, Аргішті Кярамяна – на посаду директора Служби національної безпеки, а Ваге Казаряна – на посаду начальника поліції. Пашинян подякував на сторінці у фейсбуці попередникам на цих посадах Артаку Давтяну, Едуарду Мартиросяну і Арману Саргсяну, і вказав, що рішення про нові призначення де-юре вступлять у силу після їхнього підписання президентом.

Згідно з Конституцією Вірменії, президент підписує укази про призначення і звільнення посадових осіб, поданих прем'єр-міністром.

Виступаючи на засіданні уряду, Пашинян заявив, що дії високопоставленого чиновника не можуть суперечити публічним заявам прем'єр-міністра, в тому числі щодо правил соціального дистанціювання, введених під час пандемії коронавірусу. Очевидно, прем'єр мав на увазі скандал навколо весілля сина Артака Давтяна, яке було влаштоване під час карантину. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Вірменія оголошує надзвичайний стан і відкладає референдум щодо конституції через COVID-19

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ