У Львові та області не послаблюватимуть карантин до 19 червня

У Львові та області не послаблюватимуть карантин до 19 червня

15.06.20 08:03 0 506
У Львові та області не послабили карантинні заходи до 19 червня, таке рішення 12 червня ухвалила обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, оскільки показники захворюваності на COVID-19 досить високі, як і кількість шпиталізованих.

За дві останні доби у Львівській області виявлено 237 нових випадки хворих на COVID-19 (з них 132 – жителі Львова). Під час засідання комісії йшлося, що загальний показник інцидентності по області, при нормі 12, становить 21,4, а це свідчить про пік захворюваності. А тому послаблення карантину відтермінували на тиждень.

Директор департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Орест Чемерис заявив, що заповненість ліжок у лікарнях становить 27%.

«Пацієнти, які звертаються по допомогу, потрапляють у стаціонари у середньому і важкому стані. Але, попри ту кількість звернень, яка стала більшістю, система охорони здоров'я справляється з цим навантаженням», – сказав Орест Чемерис. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Статистика щодо захворюваності на COVID-19 не відображає реальної ситуації – епідеміолог Наталія Виноград

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Франції зняли ...
Наступна новина: На Рівненщині вилучено ...

КОМЕНТАРІ