На Тернопіллі головне завдання кожного працівника ДСНС – зберегти людське життя,- Володимир Труш

На Тернопіллі головне завдання кожного працівника ДСНС – зберегти людське життя,- Володимир Труш

16.06.20 08:01 0 499
15 червня в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області відбулося вручення дипломів випускникам Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Перше спеціальне звання середнього начальницького складу лейтенант служби цивільного захисту присвоєно 6 випускникам.

Участь у заході взяв голова обласної державної адміністрації Володимир Труш. Він наголосив, що цьогоріч свято випуску відзначається нетрадиційно через пандемію. Але воно не менш знакове для кожного випускника, його рідних.

«Кожен з вас зробив свій вибір і впевнено йде до мети. Попереду у вас тернистий і сповнений випробувань шлях. Ви повинні бути готовими завжди прийти на допомогу та виконати найважливіше своє завдання – врятувати та захистити людське життя. Пам'ятайте, що чесність, порядність, непідкупність, дисциплінованість і законність - найважливіші чесноти кожного працівника Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Я бажаю кожному з вас з гордістю носити погони і виправдати той кредит довіри, який ви отримали. Недооцінити роботу працівників Державної служби надзвичайних ситуацій неможливо. Особливо ми це відчули у період пандемії COVID-19. Тому я щиро дякую всім рятувальникам, які щодня працюють, щоб зберегти життя і здоров`я мешканців краю!», - зазначив Володимир Труш.

Також під час заходу офіцери Управління ДСНС України в Тернопільській області отримали чергові спеціальні звання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дизайнер: особенности и ...
Наступна новина: НБУ послабив гривню ще на ...

КОМЕНТАРІ