У пункті пропуску «Шегині» на кордоні з Польщею черга зменшилася – прикордонники

У пункті пропуску «Шегині» на кордоні з Польщею черга зменшилася – прикордонники

16.06.20 11:57 0 597
Кількість осіб у пункті пропуску «Шегині» на кордоні із Польщею станом на вечір неділі зменшилася, повідомила Державна прикордонна служба.

«Станом на 18:00 кількість людей, які очікують на перетин українсько-польського кордону у пункті пропуску «Шегині», зменшилася. Для того, аби люди могли перепочити та перетнути кордон належним чином, наразі Державною прикордонною службою та усіма суміжними службами, зокрема ДСНС проводяться усі необхідні заходи – розгорнуті каркасні намети від сонця та дощу, забезпечено доставку питної води, а також встановлено лавки. Прикордонниками також проводиться роз'яснювальна робота з подорожніми щодо дотримання соціальної дистанції та санітарних норм», – йдеться в повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що з українського боку наразі немає обмежень, пов'язаних з карантином для громадян, які прямують за кордон.

«Державна прикордонна служба робить усе можливе, аби забезпечити безперебійний пропуск громадян через державний кордон, в тому числі і в пішому пункті пропуску «Шегині», що на кордоні з Польщею. Наразі прикордонники тут оформляють близько 70 людей на годину та понад 3 тисяч на добу. Однак після проходження прикордонного оформлення люди застрягають перед польським пунктом пропуску «Медика», де у зв'язку з карантином контрольні процедури польською стороною проводяться значно повільніше», – пояснили українські прикордонники. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Привіт президентові» передають українці, які вистоюють по 7-9 годин у черзі на українсько-польському кордоні

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ