Акція «Перемога у нас в крові» - спортсменів й уболівальників Тернопілля закликають стати донорами крові

Акція «Перемога у нас в крові» - спортсменів й уболівальників Тернопілля закликають стати донорами крові

18.06.20 08:22 0 800
На Тернопіллі 18 червня стартує акція «Перемога у нас в крові». Вона закликає спортсменів, їхніх уболівальників і загалом всіх українців долучитися до благодійної справи й допомогти тим, хто потребує донорської крові у щоденній боротьбі за своє здоров'я та життя.

Мета акції — формування культури добровільної здачі крові, сприйняття донорства як прояву доступної донації, підвищення обізнаності та важливості донорства, а також особистої відповідальності кожного з нас. Особливо це актуально зараз, коли з початком пандемії COVID-19 кількість донорів значно зменшилася, що призвело до значного дефіциту крові в українських медичних закладах.

Акція є безстроковою і підтримали її на всій території України. Відбувається за ініціативи Товариства Червоного Хреста України, Міністерства молоді та спорту України, а також за підтримки комунікаційної агенції Ogilvy Україна.

В управлінні фізичної культури і спорту Тернопільської облдержадміністрації зазначили, що у зв'язку з пандемією, цього року багато знакових спортивних подій було перенесено або взагалі скасовано. Спортсмени, які так наполегливо готувалися до сезону 2020 — Олімпійських ігор, EURO-2020, чемпіонатів та кубків, — залишилися вдома. Хто, як не вони, знаходяться зараз на піку фізичної форми? Чия кров зараз має найкращі показники та високий рівень гемоглобіну? Тому, запрошуючи спортсменів підтримати цю ініціативу, одночасно відбувається звернення і до більш широкого кола шанувальників — не тільки спорту, а й прихильників здорового способу життя. Так переможці зможуть допомагати іншим перемагати хвороби.

Долучитися до акції «Перемога у нас в крові» можна у Тернопільській обласній станції переливання крові, яка знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Клінічна, 8

Після здачі крові потрібно опублікувати яскраве селфі або відео з хештегом #перемогаунасвкрові, можна завантажити рамку для аватарки (на сторінці Товариства Червоного Хреста України) та передати виклик іншим людям й організаціям, згадавши їх у своєму пості.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві 28 нових випадків ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ