Ярослава Матвійчука призначили головою Тернопільської РДА

Ярослава Матвійчука призначили головою Тернопільської РДА

18.06.20 08:04 0 447
Тернопільський район очолив Ярослав Матвійчук. колективу райдержадміністарції нового керівника представив заступник голови ОДА Віктор Устенко.

Новопризначений голова Тернопільського району розповів, що район для нього є рідним, він знає про специфіку, структуру і потенціал громад та готовий на тісну і плідну співпрацю з активом району.

«Я дякую за довіру Президенту, Уряду та голові Тернопільської обласної державної адміністрації. Чітко розумію, що лише в спільній роботі з керівниками громад, районною радою та облдержадміністрацією ми отримаємо добрі результати нашої роботи», - зазначив Ярослав Матвійчук.

Тернопільський район демонстрував добрі показники роботи у першому кварталі, повідомив Віктор Устенко. Серед першочергових завдань нового керівника – вчасне завершення проектів «Великого будівництва», які реалізуються в районі та комунікація з населеними пунтктами в процесі завершення децентралізації.

«Ми на завершальному етапі децентралізації, Тернопільський район буде більшим, тому відповідальність кожного зросте. Сподіваюсь, що вам вдасться працювати єдиною командою з районною радою та органами місцевого самоврядування для покращення добробуту жителів Тернопільського району», - сказав Віктор Устенко.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині в ході ...
Наступна новина: Львівщина опинилася у ...

КОМЕНТАРІ