На Тернопіллі володимир Труш нагородив працівників Монастириської районної лікарні напередодні Дня медика

На Тернопіллі володимир Труш нагородив працівників Монастириської районної лікарні напередодні Дня медика

20.06.20 10:08 0 644
Медичних працівників Монастириської районної лікарні напередодні професійного свята привітав голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш.

Очільник області подякував за самовіддану працю медиків та їхній професіоналізм під час боротьби з пандемією COVID-19.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток системи охорони здоров'я та з нагоди Дня медичного працівника Володимир Труш нагородив кращих працівників лікарні цінними подарунками та грамотами.

«Монастириська районна лікарня першою прийняла удар COVID-19 – це був важкий досвід. Мені особливо приємно вітати колектив з професійним святом, адже ви його заслужили, як ніхто інший. Щиро дякую усім медикам за те, що рятуєте життя й здоров'я людей у режимі «24 на 7», - звернувся до медиків Володимир Труш. – Я бажаю вам наснаги на нові професійні звершення, міцного здоров'я, благополуччя. Нехай лікарська честь, громадянська відповідальність і висока моральність й надалі будуть надійним дороговказом у вашій професійній діяльності».

За сприяння обласної державної адміністрації працівники Монастириської районної лікарні зможуть відпочити у санаторно-лікувальних закладах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наймолодша лауретка ...
Наступна новина: Балтійські країни викликали ...

КОМЕНТАРІ