"АнвіГруп": рекомендації щодо вибору літнього спецодягу

23.06.20 17:26 14 1059

Літо — це період високих температур і впливу палючого сонця, тому і спецодяг повинен виготовлятися з урахуванням цих факторів. Особливу увагу необхідно приділити виглядом, якістю матеріалу та його гігієнічних властивостей. Оскільки тканина повинна максимально пропускати повітря і поглинати вологу, то перевагу краще віддати натуральним основам: бязі, сатину, легкому хлопку і тому подібним текстурам. Далі, ми розглянемо особливості вибору літнього спецодягу. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину Anvigroup.ua, в якому безпосередньо можна купити спецодяг в Києві з доставкою по Україні.

Вимоги при вибору літньої уніформи

Перебування на відкритому повітрі в теплий літній період, вимагають особливих підходів у виборі варіанту комплекти спеціального одягу. При покупці спецодягу необхідно враховувати наступні фактори:

  • тканина повинна бути тонкою, натуральною та повітропроникною, щоб уникнути зайвого перегріву та потіння;
  • мати можливість попередження організму від перегріваючих факторів, що виникають в процесі діяльності або в результаті фізичних навантажень;
  • рівень комфортності, практичності та зручності;
  • відповідність усім умовам безпеки, вимогам зносостійкості та надійності, а також простоти процесу експлуатації й догляду.

Переваги літнього спецодягу

Сучасний ринок спецодягу істотно зазнав глобальних змін в пошитті моделей одягу для роботи. Легкі та зручні костюми, комбінезони та напівкомбінезони, практичні куртки й штани поступово набули актуальності та поширення. Всі новинки спецодягу володіють унікальними властивостями та перевагами:

  • практичний та покращений дизайн, привабливий зовнішній вигляд й інші конструктивні елементи одягу мають більш акуратне і стильне оформлення;
  • збільшений рівень комфорту, що не сковує рухів тіла людини;
  • компактність та мала вага;
  • збільшений рівень міцності та відмінна стійкість до стирання;
  • простота процесу експлуатації та догляду — матеріал зберігає форму та колір після активного використання і частих прань;
  • підвищена стійкість до різних видів забруднень та вологим погодних умовах;
  • практичність, довговічність та комфорт;
  • гіпоалергенність і відповідність всім сертифікатам безпеки.

Рекомендації по правильному вибору спецодягу:

  1. При покупці спецодягу необхідно враховувати такий фактор, як відповідність індивідуальної комплекції та розмірній сітці. Ігнорування цього моменту може призвести до того, що використання невірно підібраного спецодягу призведе до дискомфорту, а позначиться на якості активного відпочинку або ефективності трудового процесу. Фахівці при виборі кольору уніформи рекомендують віддавати перевагу захисним і світлим варіаціям. Темні відтінки будуть притягувати сонячні промені й, відповідно, збільшувати рівень теплового впливу.
  2. Не існує універсальних костюмів, які ідеально підходять до всіх температурних перепадів і погодних умов, тому вибирати спецодяг слід строго відповідно певним температурним діапазонам.
  3. Матеріал уніформи повинен мати певну стійкість до великої кількості циклів прання, швидко сохнути та не вигоряти на сонці.
  4. Костюм повинен володіти підвищеним рівнем вогнестійкості.
  5. Матеріал, з якого виготовлений робочий спецкостюм, повинен мати такі характеристики, як стійкість до розривів і розтягувань.
  6. Специфіка роботи може передбачати бажане кількість різноманітних елементів і кишень для поліпшення функціональності спецкостюма. А наявність у моделі капюшона дозволить захистити працівника від раптових погодних змін.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Як підібрати велорезину?

КОМЕНТАРІ

аватар країна
elvintot - 24.06.20

Актуальна і свіжа інфа

аватар країна
artik_63 - 23.06.20

Відмінний матеріал. Спасибі і пишіть ще, тільки картнок замало!

аватар країна
busily - 23.06.20

Спасибо большое!

аватар країна
Conary - 23.06.20

Неймовірно гарно!

аватар країна
notorious02 - 23.06.20

Дійсно цікава тема.

аватар країна
korolet - 23.06.20

отлично !!! Все супер!

аватар країна
DeadboyGS - 23.06.20

Статья интересная, но мне кажется, все это сказки, не более.

аватар країна
Sojru - 23.06.20

ух ти як крууууууууууутооооооо))

аватар країна
keretomi - 23.06.20

Клас! Респект автору!

аватар країна
realnaj006 - 23.06.20

стаття непогана але назва якось не дуже

аватар країна
mossitivans - 23.06.20

Хе-хе, мой первый коммент :)

аватар країна
bart_tlt - 23.06.20

класс!

аватар країна
Damenik777 - 23.06.20

пізнавальна тема

аватар країна
misha777pvl - 23.06.20

Добавлю эту статью в закладки.