Головні переваги МФО Ваша Готівочка

Головні переваги МФО Ваша Готівочка

24.06.20 22:24 5 636

Отримати гроші швидко і просто можна в одній з численних мікрофінансових організацій України в режимі онлайн. Для цього необхідно вибрати МФО і зареєструватися на офіційному сайті з отриманням доступу в особистий кабінет. Сьогодні послугами мікрокредитування користується все більше користувачів, вони високо оцінили оперативність розгляду заявок і прозорі вигідні умови.

МФО Ваша Готівочка пропонує короткострокові мікрокредити онлайн без необхідності відвідувати відділення банку, а гроші перераховуються на особисту картку практично миттєво. До речі, якщо вам не дають позику в даній мікрофінансовій організації, тоді вам корисною буде стаття: https://www.ccloan.ua/ru/ne-dajut-kredit-v-vashej-gotivochke/.

Умови оформлення та основні вимоги до клієнтів

У цій МФО можна отримати мікропозик на суму до 7 тисяч гривень і на строк до 16 днів, при цьому вік потенційного позичальника повинен бути не менше 20 років. Заявки розглядаються протягом 15 хвилин, існує можливість продовження договору при неможливості погасити борг вчасно.

Перше відділення відкрилося ще у 2012 році, а у 2017 році МФО отримала ліцензію, і її діяльність на території України контролюється державними органами. Для отримання мікрокредиту, як і в більшості інших МФО, необхідно зареєструватися та заповнити просту форму реєстрації.

Важливо уважно заповнювати всі реєстраційні поля, бо від цього залежить схвалення заявки. Основними документами при оформленні мікропозик є:

  • паспорт громадянина України;
  • ІПН;
  • пенсійне посвідчення.

Слід також обов'язково заповнити місце роботи, контакти родичів або друзів, паспортні та контактні дані.

Для перерахування грошей необхідно вказати реквізити особистої банківської карти з позитивним балансом, бо для перевірки інформації тимчасово блокується одна гривня на рахунку клієнта. З метою залучення нових позичальників перший кредит видається під умовний відсоток, який становить 0,01 % в день.

Особливості сервісу Ваша Готівочка

При повторному зверненні відсоток по мікрокредитів становить 2 % в день, при цьому відсутня програма лояльності, а головною перевагою цієї МФО є висока швидкість обробки інформації. Після підтвердження онлайн заявки клієнт може отримати грошові кошти одним із запропонованих способів: на банківську карту або в найближчому відділенні Ваша Готівочка.

Погасити борг можна через особистий кабінет, в офісі компанії, а також через будь-яке банківське відділення. Але при цьому необхідно враховувати, що гроші надходять не відразу, а протягом трьох робочих днів. Пролонгація не впливає на кредитну історію, скористатися послугою можна в особистому кабінеті, продовживши термін дії договору на 10 днів без нарахування штрафних санкцій.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги техніки Apple
Наступна новина: Почему стоит поехать на ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
kraqatos - 25.06.20

Благодарствую, полезная вещь.

аватар країна
ViShestoi - 25.06.20

познавательная тема

аватар країна
korolet - 24.06.20

Ну жесть конечно…

аватар країна
Pocan1455 - 24.06.20

Мені сподобалося!

аватар країна
a_geo - 24.06.20

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях