До Дня Конституції в області започаткували флешмоб,до якого долучилися відомі тернополяни

До Дня Конституції в області започаткували флешмоб,до якого долучилися відомі тернополяни

25.06.20 08:44 0 599
До Дня Конституції Тернопільська обласна державна адміністрація започаткувала тематичний флешмоб «Знати, щоб дотримуватися!».

До флешмобу долучилися відомі тернополяни – освітяни, медики, військові, пластуни, журналісти та громадськість. Представники різних професій цитують статті Конституції України, які визначають наші права та обов'язки у різних сферах життя.

На важливості дотримання Конституції і законів України наголошує голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш. Очільник області також долучився до флешмобу й акцентував, що джерелом влади в Україні є народ.

«Усі люди – вільні та рівні у своїй гідності та правах. Кожна людина має право на свободу світогляду і віросповідання. А також – невід'ємне право на життя. Тому завдання держави – захищати життя своїх громадян. Обов'язок кожного – дотримуватися Конституції. Країна починається з нас!», - поділився Володимир Труш.

Долучитися до флешмобу, присвяченого Дню Конституції України, може кожен охочий. Для цього потрібно записати коротке відео з улюбленими статтями Конституції та поділитися ним у соцмережах з хештегами: #Конституція_мій_захист, #Держава_це_ми.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Дніпрі іменем Аміни ...
Наступна новина: У Сербії через повені ...

КОМЕНТАРІ